Studiedagen

Twee keer per schooljaar organiseren we een studiedag. In het eerste trimester voor beleidsmakers, in het tweede trimester voor beleidsmakers en leraars. Deze studiedagen zijn vooral bedoeld om scholen uit te dagen hun visie te blijven ontwikkelen en verfijnen.

Studiedag oktober 2017

Op woensdag 25 oktober organiseerden we onze eerste studiedag van dit schooljaar. Traditioneel is dit een netwerkmoment voor directies en middenkaderleden rond een beleidsthema. We focusten ons op de inzet van onze middelen en uren en meer bepaald hoe we die flexibel en vooral optimaal kunnen inzetten. Het was een boeiende en inspirerende voormiddag waarbij we ideeën kregen vanuit verschillende hoeken. 

Studiedag januari/ februari 2018

LIEN-Vlaanderen organiseert een studiedag met workshops voor leraren op 31 januari te Gent en op 7 februari te Hasselt.

Congres

Het congres is een tweedaags evenement in mei en vormt het orgelpunt van ons  werkjaar. De sterkte van dit congres is dat we het principe ‘leraars voor leraars’ hanteren. Op die manier zorgen we voor erg praktijkgerichte uitwisselingsverhalen waarbij de bedoeling vooral is dat leraars met een serieuze bagage aan visie en aanpak terugkeren naar hun school.

Congres 8 en 9 mei 2018

Dit jaar was het thema van ons congres: Botsende leerlingen? Hoe zorgen dat leerlingen met moeilijk "gedrag" toch aan boord kunnen blijven? 

We blikken terug op een zeer geslaagde editie. Binnnenkort lezen jullie hier het verslag.

Bekijk hier alvast de foto's van ons congres.

 

 

Contactgegevens

Kempische Steenweg 400

3500 Hasselt

T: 011 27 84 61

info [at] lien-vlaanderen [dot] be


Lid worden

© Copyright LIEN Vlaanderen 2016